Ett STORT TACK

Tack för alla glada cyklister som kom och gjorde årets tävling till årets höjdpunkt för oss i HCK. Vi är glada för att så många kom fast vädret var minst sagt oroväckande på natten/morgonen innan start. Sedan sprack det ju upp och blev till en fantastik cykeldag!

Våra Posttrampet cyklister gjorde en superbra insats och tog sig igenom banan på ett strålande sätt. Många härliga leende bland dessa cyklister, vår framtid!

Robert Eliasson från Hisingens CK gjorde en superfint lopp i klassen Herrar tävling 60 km. En tid på 2:48:46 i dessa blöta och ibland leriga spår imponerar! Ett stort grattis från oss i HCK.

Linda Tufvesson från CKX gjorde också en strålande insats i klassen Damer tävling 60 km och tog första platsen där. Jag fick övertyga henne i målet att hon faktiskt tagit första platsen :). Ett stort grattis till Linda också såklart från HCK!

Jag vill också lyfta på hatten för alla glada ungdomar som gjorde storartade dåd i spåren. Det gladde ett HCK hjärta mycket att se alla dessa glada men trötta cyklister komma i mål! Ett stort grattis till er alla också!

Motionsgänget i både 43 km och 60 km gjorde också ett superfin insats. Många cyklade in i målet med ett stort leende fast tröttheten gjorde sig kraftigt påmind. Ni har alla gjort en stark insats och jag är djupt imponerad av er kämpar glöd!

Ett stort tack också till alla sponsorer som gjort det möjligt att genomföra detta arrangemang, utan er går det helt enkelt inte.

Även våra bangrupper som klippt och filat på banan hela sommaren har som vanligt gjort ett toppen jobb! Tack för er insats!

En bana på totalt 60 km kräver en hel del funktionärer/säkerhetsvakter m.m och i år hade vi runt 50 personer runt själva arrangemanget som stöttat på olika sätt. Ni är guld värda! Ett stort tack från vår tävlingsgrupp och HCK för er hjälp!

Ett sista tack vill jag rikta till min tävlingsgrupp som jobbat senaste 6 månaderna med planering och diverse förberedelser för arrangemanget. Ett stort nöje att jobba tillsammans med er!!!

Hälsningar

Ola Persson, tävlingsledare HCK